Foto

Jegging, legging,tregging, jeans,...?

Wat is nu wat? Iedereen heeft het tegenwoordig wel over een of andere broek, maar wat is nu het verschil tussen een legging, jegging, jeans, tregging,..?
Een jeans kent volgens mij iedereen wel al, de goede ouderwetse alombekende denimbroek.
Een legging is toch ook wel alom bekend. Een gemakkelijke aansluitende stretch broekje, dat vaak onder een rok, kleedje, tuniek of short wordt gedragen i.p.v. een kousenbroek  of panty. De legging is normaal gezien ook dikker dan de panty en heeft vaak ook een net iets gemakkelijkere pasvorm.
Een jegging is de ideale mix van de 2 bovenstaande artikelen, nl de jeans en een legging. Dus je zou kunnen zeggen het is een comfortabele jeanslegging. De jegging.
Vaak ook meer geliefd bij de kids, zit comfortabeler. Rekbaarder, soepeler, ...ideaal voor de levendige kleine mesnjes. Maar ook om naar toilet te ge gaan is het allemaal net iets gemakkelijker i.p.v. het gedoe met de typische 'denimbroekenknop'. 
De jegging kan je gewoon als broek dragen. En hoeft dus niet onder een tuniek o.d.
En wat is dan nog de tregging?
Dat is in feite ook een broek omgevormd tot een comfortabele legging pasvorm.
Dus je kan ze ook dragen als volwaardige broek, i.p.v. dat de legging onder andere kledingstukken worden gedragen die toch over de heupen vallen.

Hebben wij bij cemali leggings, jeggings, jeans, ...? 
Tuurlijk!
Je vindt ze zeker terug in onze webshop.