CEMALI oudekerkstraat 46, 2018 Antwerpen BE 0880.176.218
CEMALI fashion for someone special
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto

Jegging, legging,tregging, jeans,...?

Wat is nu wat? Iedereen heeft het tegenwoordig wel over een of andere broek, maar wat is nu het verschil tussen een legging, jegging, jeans, tregging,..?
Een jeans kent volgens mij iedereen wel al, de goede ouderwetse alombekende denimbroek.
Een legging is toch ook wel alom bekend. Een gemakkelijke aansluitende stretch broekje, dat vaak onder een rok, kleedje, tuniek of short wordt gedragen i.p.v. een kousenbroek  of panty. De legging is normaal gezien ook dikker dan de panty en heeft vaak ook een net iets gemakkelijkere pasvorm.
Een jegging is de ideale mix van de 2 bovenstaande artikelen, nl de jeans en een legging. Dus je zou kunnen zeggen het is een comfortabele jeanslegging. De jegging.
Vaak ook meer geliefd bij de kids, zit comfortabeler. Rekbaarder, soepeler, ...ideaal voor de levendige kleine mesnjes. Maar ook om naar toilet te ge gaan is het allemaal net iets gemakkelijker i.p.v. het gedoe met de typische 'denimbroekenknop'. 
De jegging kan je gewoon als broek dragen. En hoeft dus niet onder een tuniek o.d.
En wat is dan nog de tregging?
Dat is in feite ook een broek omgevormd tot een comfortabele legging pasvorm.
Dus je kan ze ook dragen als volwaardige broek, i.p.v. dat de legging onder andere kledingstukken worden gedragen die toch over de heupen vallen.

Hebben wij bij cemali leggings, jeggings, jeans, ...? 
Tuurlijk!
Je vindt ze zeker terug in onze webshop.


| Meer

Over ons

We hebben regelmatig nieuwe spullen in onze webshop. Zoekt u iets specifieks of vind je iets leuk maar niet in de juiste maat? Contacteer ons. We kunnen kijken of het nog bij te bestellen is via nalevering. 
Wil je graag alles eens voelen , ruiken, zien,...? Kom dan een kijkje nemen in de Oudekerkstraat 46 te Antwerpen. We hebben verschillende verkoopsmomenten maar u kan gerust een afspraak maken zonder enige aankoopverplichting.

Contact

Contacteer ons voor al uw vragen of opmerkingen:
veerle@cemali.be
0032(0)479/ 690028
Oudekerkstraat 46
2018 Antwerpen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop