CEMALI oudekerkstraat 46, 2018 Antwerpen BE 0880.176.218
CEMALI fashion for someone special
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
U heeft als klant bij CEMALI 3 weken of dus 21 dagen het recht om te retourneren nadat u uw pakket met goederen heeft ontvangen.
Wij krijgen daar graag tijdig een melding van via onderstaand formulier. Gelieve dit ingevuld naar ons te mailen of op te sturen.
e-mail: veerle@cemali.be
adres: CEMALI, Oudekerkstraat 46, 2018 Antwerpen

De retourkosten worden door de klant zelf voldaan. Waarom? Om roekeloze kopers bedachtzaam te laten kopen. Gratis retourneren maakt het de klant heel gemakkelijk om onbedachtzaam te bestellen. 'We sturen het wel terug als het niet goed is' wordt vaak de normale gedachtengang. Natuurlijk kan men iets terug willen sturen. Maar het is niet fijn om als consument een product te ontvangen dat al 100 keer het hele land is doorkruist. Ook het milieu gaat hieronder gebukt. Hoe meer we kunnen vermijden nutteloos heen en weer te rijden, hoe beter voor het milieu, hoe beter voor ons en onze kinderen.

Wij betalen uiteraard de teruggezonden goederen terug. Indien u verzendkosten heeft moeten betalen bij verzending, dan betalen wij deze terug indien de gehele bestelling geretourneerd wordt.
 


| Meer

Over ons

We hebben regelmatig nieuwe spullen in onze webshop. Zoekt u iets specifieks of vind je iets leuk maar niet in de juiste maat? Contacteer ons. We kunnen kijken of het nog bij te bestellen is via nalevering. 
Wil je graag alles eens voelen , ruiken, zien,...? Kom dan een kijkje nemen in de Oudekerkstraat 46 te Antwerpen. We hebben verschillende verkoopsmomenten maar u kan gerust een afspraak maken zonder enige aankoopverplichting.

Contact

Contacteer ons voor al uw vragen of opmerkingen:
veerle@cemali.be
0032(0)479/ 690028
Oudekerkstraat 46
2018 Antwerpen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop