U heeft als klant bij CEMALI 3 weken of dus 21 dagen het recht om te retourneren nadat u uw pakket met goederen heeft ontvangen.
Wij krijgen daar graag tijdig een melding van via onderstaand formulier. Gelieve dit ingevuld naar ons te mailen of op te sturen.
e-mail: veerle@cemali.be
adres: CEMALI, Callaerstraat 28, 9100 Sint-Niklaas

De retourkosten worden door de klant zelf voldaan. Waarom? Om roekeloze kopers bedachtzaam te laten kopen. Gratis retourneren maakt het de klant heel gemakkelijk om onbedachtzaam te bestellen. 'We sturen het wel terug als het niet goed is' wordt vaak de normale gedachtengang. Natuurlijk kan men iets terug willen sturen. Maar het is niet fijn om als consument een product te ontvangen dat al 100 keer het hele land is doorkruist. Ook het milieu gaat hieronder gebukt. Hoe meer we kunnen vermijden nutteloos heen en weer te rijden, hoe beter voor het milieu, hoe beter voor ons en onze kinderen.

Wij betalen uiteraard de teruggezonden goederen terug. Indien u verzendkosten heeft moeten betalen bij verzending, dan betalen wij deze terug indien de gehele bestelling geretourneerd wordt.