1. CEMALI is de verkoper van de producten op deze webshop. Wij zijn een wettelijk geregistreerd bedrijf met als BTW nummer: BE 0880. 176.218

2. De wederpartij, de koper van onze producten dient minimum 18 jaar te zijn. De koper verklaart zich akkoord met onze leveringsvoorwaarden, betaalsystemen, retourvoorwaarden, enz. Vanaf wij de bestelling ontvangen stelt de koper zich akkoord met het product, onze verkoopsvoorwaarden en alle bijkomende verplichtingen.

3. Onze prijzen staan aangeduid incl. BTW. en per stuk. Aanbiedingen, speciale voorwaarden e.d. worden steeds apart vermeld. Wij hebben ook een apart segment met afgeprijsde artikelen.
De leveringskosten zijn niet in de prijs inbegrepen. Deze kosten worden er bijgerekend op het einde, als u wilt afrekenen. 
Voor België betaalt u 4,00 EUR leveringskosten indien uw aankoopbedrag kleiner is dan 55,00 EUR is. 
Voor Nederland betaalt u 6,00 EUR verzendingkosten indien uw aankoopbedrag kleiner is dan 75,00 EUR .

4. Betaalsystemen:
- electronische online betalingen
- overschrijving naar onze bankrekening
- cash bij afhaling

Wij verzenden pas na ontvangst van betaling. 

5. Het adres door de koper opgegeven wordt onder de verantwoordelijkheid van de koper geplaatst. Is het een foutief adres dan worden de extra kosten toegerekend aan de koper.

6. Bestellingen voor 12u geplaatst worden de dag zelf nog verzendklaar gemaakt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke vertragingen binnen het verzendsysteem. Normaal gesproken worden de goederen geleverd binnen 1 à 2 WERKdagen.

Voor bestellingen buiten België duurt dit iets langer. 
Buurlanden van BE duurt ongeveer 3 werkdagen.
EU  3 à 5 werkdagen

7. Uit voorraad? Is er aan artikel dat u graag hebt maar niet in voorraad is? Vraag ons gerust of we het voor u kunnen nabestellen. We gaan graag na of het desbetreffende product nog naleverbaar is. Na uw akkoord bestellen wij dit product dan graag opnieuw en sturen het vervolgens naar u toe.

8. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, zal CEMALI de klant hiervan tijdig verwittigen en heeft de koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

9. Leveringskosten.
Deze zijn afhankelijk van de tarieven van onze koerier.
Momenteel zijn alle bestellingen binnen België vanaf 55 EUR GRATIS. 
Onder de 55,00 EUR betaalt u 4.00 EUR per levering.
Bestellingen voor Nederland worden vanaf 75 EUR GRATIS geleverd.
Onder de 75,00 EUR betaalt u 6,00 EUR.

Andere landen kunnen onze leveringsvoorwaarden steeds aanvragen.

10. Herroepingsrecht
U heeft bij wet als klant bij een webshop minimum 2 weken herroepingsrecht. Wij geven u graag 3 weken om de goederen te retourneren. Laat ons tijdig weten dat u graag de goederen wil reourneren via 'Het formulier voor herroeping'. Alle verdere info en het formulier vindt u onder 'retourneren'.

11. Wij garanderen u dat al onze porudcten in nieuwstaat zijn. D.w.z. ongebruikt, in orde, geen kapotte of vervallen producten.

Het kan gebeuren dat wij een product hebben met een foutje of een kleine beschading. Deze zetten we in de rubriek OUTLET/ kortingen. We vermelden hierbij zeer duidelijk wat de exacte fout of beschadiging is en plaatsen er ook een foto van.
Als u dit als klant koopt, wil dit ook zeggen dat u akkoord gaat met de 'gebreken' aan het laaggeprijsde artikel.

12. Wettelijke waarborg van conformiteit van de goederen.

Of m.a.w. de wet op garantie. Zoals hierboven vermeld garanderen wij u kwaliteitsvolle producten, onbeschadigd tenzij expliciet vermeld.

Het goed moet overeenkomen met het bestelde goed op onze pagina. Is dit niet het geval kan u als klant natuurlijk kosteloos het product retourneren en het correcte product eisen.

De garantieperiode gaat in vanaf het moment dat u het product ontvangt. Deze periode is in principe 2 jaar. Doch raden wij u aan om zo snel mogelijk te reageren. 

Indien uw goed niet in goede staat lijkt te zijn en u dit niet zo besteld heeft dan heeft u wettelijk gezien 6 maanden om het 'defect' aan het goed te melden aan ons. Doet u dit niet binnen de 6 maanden dan moet u ons duidelijk kunnen bewijzen dat het 'defect' of in ons geval beschadiging , er reeds was bij ontvangst van het goed (de eerste 6 maanden). 

U kan als consument het goed laten herstellen of laten vervangen inde mate van het mogelijke. Of een plaatsvervangend product aanvragen.
Indien een vervanging of herstelling niet mogelijk lijkt heeft u het recht om uw aankoop te ontbinden of een prijsverlaging te vragen.
Indien het 'defect' echter zeer klein is kan u geen ontbinding aanvragen.

Tijdens de periode van herstelling of vervanging wordt de garantietermijn opgeschort en gaat terug in vanaf de herstelling of vervanging ten einde is gebracht. Ook deze periode  is dan weer 2 jaar geldig.

 


| Meer