CEMALI oudekerkstraat 46, 2018 Antwerpen BE 0880.176.218
nl en fr
CEMALI fashion for someone special
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Achter de schermen van webshop CEMALI

Achter de schermen van CEMALI webshop

Wie?

Wie staat er achter CEMALI? Wel dat ben ik, Veerle Viaene.

Geboren en getogen te SInt-Niklaas, een fiere dankbare mama van 2 stoere lieve binken. Een echte boysmum dus. Deze 2 staan voor alles wat ik doe. Door en voor hen doe ik het allemaal. Ook de naam CEMALI is afgeleid uit hun tweede voornamen.

De eenhoorn vond ik een ideaal logo voor mijn shop. Aangezien een eenhoorn werd aanzien als een mythish dier met genezende eigenschappen. Het gaf dus ook hoop. Daarnaast was het ook een teken voor dapperheid en zijn strijdlust.
Wel al deze eigenschappen link ik ook aan mijn 2 schattebouten. Een heel verhaal, dat geen gemakkelijk begin had. Maar gelukkig geluk zijn we ondertussen allen gezond en wel en ben ik daar uiteraard ongelofelijk dankbaar voor.

WAT gebeurt er achter de schermen?

Wel ik ben steeds op zoek naar leuke spullen voor de kids en ondertussen ook voor de mama's. Of laat ons zeggen dames. 
Ik vind het superleuk om nieuwe zaken aan te kondigen. Mijn klanten vind ik zeer belangrijk en ben ik steeds dankbaar voor hun vetrouwen. Het verzenden op een leuke manier met iets extra erbij vind ik steeds fijn. Voelt een beetje alsof je je pakjes klaarmaakt voor onder de boom. Benieuwd of ze het leuk gaan vinden.

Mijn werk gebeurt echt 'tussen de soep en de patatten'. Uiteraard ligt het gerief niet tussen mijn menu. Maar wat ik doe gebeurt echt tussendoor de zorg voor mijn gezin. Wat voor mij een belangrijk punt is. Ik ben dus een mompreneur, zoals ze het tegenwoordig noemen. Ik breng de kids naar school en ga naar de supermarkt. Mijn helden komen over de middag thuis een lekkere warme maaltijd verorberen en daarna gaan ze weer naar school. Als de bel gaat om 15h20sta ik weer paraat aan de schoolpoort . En tussen dit alles werk ik aan mijn webshop, maak ik pakjes klaar en probeer ik actief te zijn op social media.

Voila dat is zo een beetje in het kort van wie ik ben en wat ik doe. Zo hebben jullie alvast een klein beetje een beeld bij wie je shopt. 

Groetjes,

Veerle
      26-01-2019 11:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

We hebben regelmatig nieuwe spullen in onze webshop. Zoekt u iets specifieks of vind je iets leuk maar niet in de juiste maat? Contacteer ons. We kunnen kijken of het nog bij te bestellen is via nalevering. 
Wil je graag alles eens voelen , ruiken, zien,...? Kom dan een kijkje nemen in de Oudekerkstraat 46 te Antwerpen. We hebben verschillende verkoopsmomenten maar u kan gerust een afspraak maken zonder enige aankoopverplichting.

Contact

Contacteer ons voor al uw vragen of opmerkingen:
veerle@cemali.be
0032(0)479/ 690028
Oudekerkstraat 46
2018 Antwerpen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop