CEMALI oudekerkstraat 46, 2018 Antwerpen BE 0880.176.218
nl en fr
CEMALI fashion for someone special
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vermijd dure pakjestijd en pakjesstress SInterklaas, Kerst, Oudjaar, .... Heel gezellig, heel leuk, we kijken er allemaal naar uit. Behalve onze bankrekening die in deze periode het hard te veruderen heeft.
Meestal beginnen we aan onze inkopen als het bijna tijd is om de pakjes uit te delen. December is dan ook vaak een zeer dure maand door de SInt en de feestdagen die allemaal kort op elkaar volgen.
Vaak heeft men het zo druk met het dagelijkse leven dat men ook geen tijd heeft om op pakjesronde te gaan. Daardoor gebeuren de aankopen ook vaak last-minute.
De pakjesstress verhoogt nog meer! 


Hier zijn enkele tips om de kosten te spreiden en de pakjesstress te laten dalen.

1.Begin op tijd en spreid je aankopen.
Tenzij je voedingswaren koopt kan je echt vroeg beginnen.
Heb je ook niet vaak dat je iets ziet en denkt 'oh dat zou leuk zijn voor ons Janneke of Mieke', maar je laat het dan toch maar liggen. Het is nog wat vroeg. Dat kan ik nu toch al niet kopen voor SInt of Kerst?
Toch wel. Het gaat niet verrotten. Je hebt al een pakje klaar. Dat betekent minder stress dan dat je het last - miute terug moet gaan zoeken.
En je hebt misschien in een minder kostelijke periode een aankoop kunnen doen. Dat betekent een kostje minder voor december! Wat voor nog minder stress zorgt!

2. Maak een lijstje.
Maak een lijstje voor wie je allemaal iets moet kopen. Trekken jullie een lotje? Moedig dan iereen aan om dit op tijd te doen.
Schrijf ook op je lijstje wat je al hebt voor wie. Vaak gebeurt het wel als je iets tijdig koopt en je het opzijlegt. Dat je het nadien wel vergeet dat je al een een geschenkje had. En dat je dus meer uitgeeft dan gepland aan je geschenkjes.

3. Plan je uitgaven.
Plan wat je aan pakjes gaat uitgeven. Doe dit per persoon en per periode als je bijvoorbeeld Sint en Kerst geeft aan dezelfde persoon.
Ga niet zomaar wildweg shoppen. Heb een bedrag in je hoofd en en shop daarnaar.
Vaak word je verrast achteraf wat je hebt uitgegeven. Vermijd dit door een op voorhand gemaakt budgetteringplan voor pakjestijd!

4. Reserveer.
Vaak zie je iets maar komt het net niet goed uit om te kopen. Je weet bijvoorbeeld de maat niet, hebben ze het al, mijn bankrekeing laat het net niet toe,...
Check dan even of je het product kan reserveren. Vaak wordt dit mits een voorschot wel gedaan. (CEMALI, doet dit graag voor je ).
Vaak wordt er ook een bepaalde periode aan gekoppeld dat bijvoorbeeld geen 2 jaar je geschenkje kan reserveren besef je zelf ook wel. Maar je kan alvast enkele weken overbruggen om de bankrekeing terug te spijzen of de correcte informatie aan te vragen.

5. Geniet van speciale kortingen en solden!
Zie je ergens een leuke actie van een product dat ideaal zou zijn als geschenkje voor één van je geliefden? Profiteer er dan snel van, want tegen de pakjestijd is dit misschien gedaan. Vaak verwdijnen de aanbiedingen ook in de drukste pakjesperiode van het jaar, aangezien de klanten het toch echt nodig hebben om net dat pakje te kopen. Anders staan ze daar met lege handen. 
Kort voor de pakjestijd is er eind november BLACK FRIDAY waar je leuke deals hebt. Ik zou zeggen shop ze !
Hebben jullie na oudjaar pas een een Kerst- of eindejaarsfeestje met de familie of vrienden? Profiteer van de soldenperiode. Misschien sla je daar je slag en koop je daar je geschenkje aan 50% korting dat 2 weken geleden nog de volle pot kostte! 
Uiteraard zijn er ook artikelen die niet afgeprijsd worden. Of vind je niet meer wat je in je hoofd had. Dus wees daar ook op voorbereid om teleurstellingen te vermijden.

6. Wees creatief.
Wist je dat je zelf ook leuke dingen kan maken en geven?
Bijvoorbeeld lekkere koekjes bakken en in een leuk doosje of zakje maken dat je zelf met de kids hebt versierd? Een scratchbook met leuke (oude) fotootjes, quotes, gedichtjes, tekeningen, ...Een zelfgebreide sjaal...
Welke fiere oma, meter, mama, papa, ... noem maar smelt daar niet voor?

In ieder geval. Geniet vooral van elkaar en het gebaar !!!
Een fijne en gezellige Sint en eindejaarsperiode voor iedereen!
Make it a december to remember !!! 

Groetjes,

Veerle van CEMALI 
      08-11-2018 10:37     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

We hebben regelmatig nieuwe spullen in onze webshop. Zoekt u iets specifieks of vind je iets leuk maar niet in de juiste maat? Contacteer ons. We kunnen kijken of het nog bij te bestellen is via nalevering. 
Wil je graag alles eens voelen , ruiken, zien,...? Kom dan een kijkje nemen in de Oudekerkstraat 46 te Antwerpen. We hebben verschillende verkoopsmomenten maar u kan gerust een afspraak maken zonder enige aankoopverplichting.

Contact

Contacteer ons voor al uw vragen of opmerkingen:
veerle@cemali.be
0032(0)479/ 690028
Oudekerkstraat 46
2018 Antwerpen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop