CEMALI oudekerkstraat 46, 2018 Antwerpen BE 0880.176.218
nl en fr
CEMALI fashion for someone special
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Nieuwe collectie lente / zomer 2018 !

Eindelijk! Onze nieuwe collecties lopen binnen voor het komende lente-en zomerseizoen.
We hebben 2 nieuwe merkjes in ons aanbod, wat het extra spannend en leuk maakt.
Het is zo fijn als de leveringen beginnen plaatsvinden en alle spullen die je enkele maanden geleden besteld hebt eindelijk aan je klanten kan voorstellen.
Je bent trots, enthousiast en wij hopen dan ook dat al onze mama's, papa's, tantes, noem maar op onze keuzes ook super vinden. En niet te vergeten vinden onze kleinste klanten , onze hartendieven, het ook heerlijk om te dragen! Eerlijk is eerlijk , we need you!

Maar dus vandaag beginnen we eraan, enkele nieuwe spullen uit te pakken en deze ook zo snel mogelijk aan jullie voor te stellen online!

Toen ik daarnet een sneakpeak deed zag ik dat de superleuke sokken van Little Miss Julieete erbij zaten. Een leuke accessoire dat je outfit af en hip maakt! Alle hend aan dek ladies, it's shopping time!!!

Ook voor onze jongens hebben we er een nieuw merkje bij, Jumping The Couch. Dit is de broer van onze Little Miss Juliette.  Echt letterlijk NIEUW, nu voor de eerste keer op de markt. Dus dan ben je ook een echte trendsetter in de outfits van Jumping The Couch! 
      01-02-2018 11:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

We hebben regelmatig nieuwe spullen in onze webshop. Zoekt u iets specifieks of vind je iets leuk maar niet in de juiste maat? Contacteer ons. We kunnen kijken of het nog bij te bestellen is via nalevering. 
Wil je graag alles eens voelen , ruiken, zien,...? Kom dan een kijkje nemen in de Oudekerkstraat 46 te Antwerpen. We hebben verschillende verkoopsmomenten maar u kan gerust een afspraak maken zonder enige aankoopverplichting.

Contact

Contacteer ons voor al uw vragen of opmerkingen:
veerle@cemali.be
0032(0)479/ 690028
Oudekerkstraat 46
2018 Antwerpen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop